X

Ken Roczen och Cooper Webb dominerar Unadilla National

Efter en viloperiod på tre veckor hölls det tionde racet för Lucas Oil Pro Motocross Championship i Unadilla, Amerika. I 450-klassen var det återigen Ken Roczen som tog seger i båda serierna och tog därmed sin sjunde totalseger för säsongen i dessa 450 Nationals. Andraplatsen gick till Red Bull KTM-åkaren Marvin Musquin och trea var Monster Energy Kawasaki-åkaren Eli Tomac på pallen. I ställningen är RCH Suzuki-föraren Ken Roczen fortfarande bekvämt i ledningen och har nu en 63 poängs ledning över andramannen Eli Tomac med bara två lopp kvar i Budds Creek och Ironman.

10. Matt Bisceglia (9-10)

I 250-klassen var det Yamalube/Star Yamaha Racing-åkaren Cooper Webb som tog sin fjärde totalseger för säsongen. Webb var bäst i de två serierna och vann därför före lagkamraten Aaron Plessinger och Monster Energy/Pro Circuit Kawasaki-åkaren Austin Forkner. Nu när försvarande mästaren Jeremy Martin, som var tvåa i titelloppet, tvingas förlora de tre senaste loppen i mästerskapet på grund av en skada som han ådragit sig i Washougal, är vägen till titeln öppen för Cooper Webb. I tabellen har Webb redan en ledning på 81 poäng över Joey Savatgy med bara två matcher kvar.